- 2932 -

Wie belt er om een ​​boot in Kroatië te huren?

Het boeken vakantie op het laatste moment en september. Het is toch de goedkoopste tijd om te gaan naar Kroatië, want het is op dit punt dat de waarde is beter: Het hoge seizoen eindigt en dus de prijzen aanzienlijk dalen.

Welk seizoen om naar Kroatië te gaan?

De Kroatische klimaat wordt gekenmerkt door twee belangrijke trends. Het is typisch mediterraan langs de Adriatische: De zomers zijn warm en droog, de winters zijn zacht en nat. Juni en september is perfect om te genieten. Merk op dat de zomer is het warm, maar niet heet water tot 24 °. Het is continentale binnenland: Winter is hard en besneeuwde, de zomer is heet en stormachtig.

Wanneer boeken en tegen de beste prijs in Kroatië?

We vinden een heleboel korting met onmiddellijke vertrek bijna, het hotel laat in het seizoen in te vullen. Van mei tot de beste van het seizoen. Dit is het begin van het toeristische seizoen aan de laagste prijs te krijgen ... wanneer u boekt, vooral in de laatste minuut. Het is bijna de enige kans op een verblijf minder dan 500 € per persoon en kortingen tot 50%. En tips: dit is waar we (laat ongeveer € 400 voor 4 nachten) een kort verblijf in Dubrovnik tegen redelijke prijzen tarieven te vinden.

Kies voor het eerste begin juli en eind augustus als je wilt zeilboot huren kroatie in de zomer, beter te richten deze 2 weken als de prijzen zoals deelname redelijk blijven. Prijzen zijn duurder dan in mei of september, maar lager 100-200 € beoefend van het prijsniveau in eind juli of begin augustus.

Hoe lang duurt het om Kroatië te ontdekken?

Twee weken is genoeg om de kust van Kroatië te ontdekken, maar het is een goede tijd voor een cruise. Een route betreft, er zijn te veel variabelen om te overwegen wanneer u voorstelt. Wat is uw haven van vertrek? Doe jezelf een enkele huren? Bent u meer stijlvolle wild ankerplaats, luxe jachthaven of kleine gemeentelijke haven? Als u wilt uw cruise van de oude Venetiaanse stenen te integreren? Archeologische sites? Waardoor er slechts ruïnes? National Park? Ben je klaar om een nacht door te brengen op zee?

De online gidsen beschikbaar u tips van de zeereis over Kroatië te tonen.